Özel E-Ticaret Yazılımı Geliştirme
Markanız için özel e-ticaret yazılımları geliştiriyoruz. Siteniz, yazılım geliştirme mühendislerimiz ve test uzmanlarımızla en iyi şekilde değerlendirilip geliştirilmektedir.
Siz düşünmeden siteniz açılır!
Projelerinizi kendi belirlediğimiz standartlarda değil sizin ile uyum halinde SEO ve dijital pazarlama standartlarına uygun adım adım ilerletiyoruz.
E-ticaret yazılım ajansı
Müşterilerinizin bir saniyede Wouw dediğini duyun!
UI tasarımı, işinizin öne çıkması ve günümüzün rekabetçi dünyasında fark edilir kalması için kullanılacak en etkili stratejilerden biridir.
Web veya mobil uygulamanızın hayal ettiğiniz gibi olması için yalnızca modern ve ölçeklenebilir teknolojiler kullanıyoruz
UX/UI Tasarım
Framework
Veri Tabanı
Backend
Düşünce Hızında E-Ticaret
Siz düşünmeden siteniz açılır!
Websiteleri için en büyük teknik problemlerden birincisidir. Hız probleminin bir çok sebebi olabilir; Yüksek boyutlu görseller, yanlış planlanmış database mimarisi, gereğinden fazla kod kullanımı bunun başlıca nedenleri arasındadır.
Biz neler sağlıyoruz;
Görsellerinizin optimizasyonunu
React ve Nextjs kullanıyoruz
Planlı ve modül bazlı çalışıyoruz
Düzenli olarak tüm sayfalarınızı inceliyor ve düzeltmeler öneriyoruz
Fikirlerinizi keşfetmek ve vizyonunuzu gerçeğe dönüştürmek için sitenizi önemseyin. Ardından satışlarınızın olumlu yönde artacağını görebileceksiniz.
📲 Responsive ✋ %100 El İşçiliği
🔥 Tamamen SEO Uyumlu 🚀 Dönüşüm Odaklı
Müşterileriniz Sitenizden Çıkmak İstemeyecek
UI tasarımı, işinizin öne çıkması ve günümüzün rekabetçi dünyasında fark edilir kalması için kullanılacak en etkili stratejilerden biridir.
Öncelikli mobil tasarım stratejisi, Rekabetçi UX/UI Tasarımları, Dünya'da Benzersiz Olun.
Hazır E-ticaret sitesi temaları kullandığınızda markanızı doğru şekilde yönlendiremezsiniz. Hazır tema kullanımın dezavantajlarını bir listede topladık ve buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Dönüşüm Odaklı Dijital Pazarlama
Dijital pazarlamanın temellerinde bir çok teknik detay vardır. Bunlar arasında en başlıca ve bilinen detay ise sitelerin açılma hızıdır. Sitenizin her sayfasının en fazla 5ms sürelerinde açılması gerekmektedir. Aslında basit gibi duruyor olsa bile yapılması gereken bir çok iş vardır ve dijital pazarlama tamamen sayılardan ibarettir. E-ticaret sitelerinde çok ürün olması avantajlı bir durumdur. Ürünlerinizin benzersiz özellikleri açıklamaları ve başlıkları olması gerekir. Bu özellikler aslında en temel konulardır tabi ki müşterileriniz internette fiyat bilgilerine daha kolay erişebildiği için ürünlerin düzenli ve sürekli fiyat kontrollerinin sağlanması içeriklerinin güncellenmesi gerekir. Özellikle düzenli blog içeriklerinin oluşturulması ve bu içeriklerin planlı bir şekilde yürütülmesi sürekli bir trafik sağlaması anlamına gelir.
- 1
Doğru İhtiyaçları Belirleme
Müşteri ihtiyacı doğrultusunda oluştuğu yazılım en ince detaylarıyla anlattıktan sonra gerek kendi yazılım ekibimiz gerekse tasarımcı ekibimiz geliştirilecek olan yazılımı veya websitesini tüm detaylarıyla inceledikten sonra bir ihtiyaç listesi oluşturur.
- 2
Proje Analizi ve Planlama
- 3
Marka Kimliği ve Kullanıcı Odaklı Tasarım
Kurumsal marka kimliği önceliğinde yazılım aşamaları geliştirilmeye başlanır. Kullanıcılarını analizleri yapıldıktan sonra tüm tasarımlar müşteriye sunulur ve anlatılır. Sunum tamamlandıktan sonra müşterinin revizeleri planlanır.
- 4
Yazılım Geliştirme ve Kodlama
Tasarımı tamamlanan sayfalar önce front-end ile HTML, CSS ve JS geliştirme aşamasıyla başlanır. Tüm sayfalar front-end için hazır olduğunda back-end yani siteni admin paneliyle haberleşmesini sağlayacağı bölümler geliştirilir.
- 5
Yazılım Test Aşamaları ve Yayınlama
Artık her şey hazırdır. Proje için içerik planlaması yapılır, tam içerikler doğru şekilde eklenir. İçeriklerin tamamen müşteriden temin edilir. İçerikler doğrultusunda bazı alanlar tekrar düzenleme yapılır. Bu düzenlemeler tamamlandıktan sonra proje yayın hayatına geçirilir.
- 6
Kullanıcı Deneyimlerinin Geliştirilmesi
Kullanıcı testlerine başlanır bu nokta da proje kullanıcılara ihtiyaç duyacaktır. Proje büyüklüğüne göre analiz edilir ve bir UX/UI headmap (ısı haritası) çıkartılır. Headmap sayesinde ise hangi kullanıcı en çok nereye tıklıyor bu çalışmalar yapılır.
Headmap nedir? Website ısı haritası nasıl çıkartılır? yazımızı okuyarak bilgi alabilirsiniz.
Bize projenizden bahsedin!
Hedeflerinizi tartışmak üzere bir toplantı planlamak için sizinle iletişime geçeceğiz.